tisdag 29 mars 2011

måndag 28 mars 2011

(19)

idag har jag fyllt år. haft bästa dagen med kramar, cafébesök, hallonbakelse, sushi, plura och carla i kyrkan, bäst kompisar, bokläsande, svenskalektion, jordgubbar, håkan i hörlurarna i solskenet på apberget på torget mitt i stan i väntan på finaste kompisarna, och en massa grattisönskningar. och det bästa var nästan att jag haft två födelsedagar. en på låtsats igår med presenter och släkt och middag och en på riktigt idag med allt annat.

när jag blir jätteglad blir jag konstig. jag blir reserverad och inåtvänd istället för tvärtom som hoppig och skrattig. eller det är klart, jag har ju olika dagar. för hoppig och jobbig och skrattig och överallt är jag ju också. men ibland blir det för mycket att ta in, och jag blir så rörd över att alla omkring mig är så bra. alla säger så fina saker till mig och jag blir så glad och glad och glad och tyst. jag önskar att jag är lika fin och snäll och bra mot er som ni är mot mig! tack för allt, jämt. och puss och kram.

torsdag 24 mars 2011

ur a glorious headfuck thing. own it.

jag älskar fan skins och vad det gör med mig











-so why do i see a glorious fucking headfuck thing?

-see you around, remember to aim straight for the heart next time.

WHO WILL go to peace and love with me?

jag fick just nyheten om att patrick wolf ska spela på peace and love och jag fick en alldeles plötslig andnöd och tårar mitt på caféet där jag sitter och dricker mitt kaffe (behövde lite uppiggning efter denna dag). jag som senast i förrgår tänkte nä nä nu fastnar jag i en patrick-period igen. och som kronan på verket shufflar spotify fram who will som vore det ödets nyck. det finns kanske inget val längre.

onsdag 23 mars 2011

Are we so alive?

Just nu skulle jag också vilja skrika och dansa och gråta till den här låten med alla mina bästa kompisar.










Oh this town, it's so electric
Since I got the feeling I can't shut down
(We are a mess, we are failures and we love it)

onsdag 9 mars 2011

love etc.

de senaste dagarna har jag rutinmässigt: sovit, ätit, jobbat. endast. har åkt lite buss också.
resten av veckan ska jag: skriva, vara kreativ, mejla, vara effektiv, umgås.
dags att börja sadla om-.

torsdag 3 mars 2011

det är vår också

nu har jag skrivit klart och lämnat in det absolut sämsta jag gjort under min gymnasietid tror jag. men nu är det gjort och med det sportlov. jag ska på hundradagarkvartillstudenten-fest, börja på mitt jobb, skriva ett tal, träna på talet, skriva en rapport på 20 sidor till pa100 och träna till ett prov. och så ska jag sova. fan vad jag ska sova.

tisdag 1 mars 2011

isarna

jag ångrar lite i efterhand att jag publicerade berättelsen innan eftersom att den uppenbarligen inte var överdrivet uppskattad. kan hålla med lite om att det är en sån sak som bara är rolig i sitt eget huvud och ALDRIG rolig återberättad. typ som att höra andra prata om sina drömmar. (som självklart är helt sjukt ventilerande att själv prata om).

en annan grej var att jag upptäckte att skitmånga på facebook hade sett norrsken över himlen häromkring. jag gick ut för att kika om det var sant och på hängde min överentusiastiske och lättroade lillebror. jag kollade. vi kollade. försökte förklara för honom hur ett norrsken skulle se ut. (vet knappt själv). vi tror vi såg. SJUUUUUUUUUUUUKT VACKERT OCH MÄKTIGT OCH ALLT!

en tredje grej som är den roligaste någonsin och jag kan knappt inte fatta är att jag fått jobb! hallelujah. prisa denna dag.