lördag 26 februari 2011

och vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar

i förrgår när jag väntade på 77:an hem så var det en man samtidigt som han pratade i handsfree halkade och landade i spagat rakt framför mig. eller han halkade som i utfallsposition och det roligaste var nästan att han refererade allt i telefon mitt i ögonblicket som "öh oj ja vänta jag håller på att halka nu". han stod i positionen ungefär 10 sek och som vägde fram och tillbaka för att återfå balansen. ettorna bakom började fnissa hysteriskt och jag ensam som jag var kunde ju inte vara sämre men hur pinigt är det inte att skratta för sig själv egentligen. det blev mer som ett... skrockande ner i halsduken.

måndag 21 februari 2011

söndag 20 februari 2011

3



genialisk bara.



frågan är ju om det finns någon som missat den här. och en sak att det är en felSÄGNING och inte en felRÄKNING, men det är hur som helst väldigt roligt. kunde inte sluta skratta.



skitjävlaäcklig och samtidigt helt underbart fin.

onsdag 16 februari 2011

En kul men konstig grej som hände igår

Jag hade varit på biblioteket och pluggat, och när jag har plockat ihop mina grejer och ska gå ner för trappen så är det en kille som skyndar sig liksom att plocka ihop sina grejer och går exakt samtidigt som mig och så går han precis bredvid mig i samma takt. Tyckte det var lite konstigt men tänkte inte mer på det FÖRRÄN han liksom glider in precis framför mig just när vi ska gå ut genom biblioteket.

Han: Det ser ut som att du har koll på saker.
Jag: (tror att han ska fråga om vägen eller nåt) Ehh, jaa, eh kanske det.
Han: Kan du hjälpa mig med en sak?
Jag: Ok.
Han: (sträcker fram sin ena arm och frågar om jag kan lukta)
Jag: (luktar)
Han: (sträcker fram andra armen)
Jag: (luktar igen)
Han: Vilken var bäst?
Jag: (jag lite vimmelkantig efter luktandet och tror att han behöver hjälp med att köpa en ny parfym eller nåt) Den där (pekar på den högra)
Han: Eh, ok. VILKEN ÄR DIN FAVORITGLASS?
Jag: Hahahahahah (blir överrumplad av den konstiga frågan i sammanhanget så jag svarar): eh Twister (ska läggas till att jag TYP aldrig ätit twister utan det är den första glassen jag kommer på i den här konstiga situationen)
Han: Du och jag skulle inte passa ihop
Jag: (tänker: NÄHÄ?????) och mumlar fram nåt till svar samtidigt som jag skrattar ihjäl mig inombords typ.

Sen går han åt ena hållet och jag åt andra och jag tror att jag mumlar TACK i förvirringen också. Jag tror dessutom att vi möts liksom på baksidan av biblioteket när vi gått åt olika håll men då stirrar jag jättehårt ner i marken för att han inte ska prata nåt mer.
Hahahahahaha varför blir jag alltid utsatt för denna typen av händelser.

roliga särskrivningar jag sett på sistone

1. kasta pappers hand dukarna i papperskorgen. (från körskolans toalett, obs där jag bara var på besök)
2. snylt åker (minns inte varifrån)

måndag 14 februari 2011

kravla upp och sen, spring igen

det här har varit en riktig jävla skitdag. inlägget under sammanfattar ungefär min morgon. fick beslutsångest om jag skulle ha fisksås eller vitlökssås till laxpastan under lunchen så jag tog båda. en totalt oinspirerande svenskalektion. utomvärldsligt kallt ute. och en gnagande känsla som har legat i bakhuvudet hela dagen. och så någonting bakom revbenen. nä nu glömmer vi det här och vaknar imorgon upp till ännu en vinterjävladag i februariumeå!!!!!!!!!!!!!

hjärta

Just nu känns det här helt jävla omöjligt. Jag har alltså framför mig en vecka då jag ska sitta och analysera, sortera, och skriva. Det är det här jag vill göra hela livet ut samtidigt som jag inte förstår hur man kan stå ut. Läsa bittra, ledsna, glada, om drömmar och allt rivs upp och gör det inte, om allt möjligt och allt handlar om precis samma saker och jag blir så less på mig själv. Min beslutsångest dödar mig och jag blir blind. Jag ska alltså trycka ut en bok om ungefär en eller två månader. Den kommer i stort sett handla grundligt om mina tankar de senaste två åren. Fattar fan inte vad jag har gett mig in på. Kommer aldrig läsa den.

söndag 6 februari 2011

mina topp tre äckligaste matgrejer

1. cupcakes
2. kapris
3. messmör