söndag 30 maj 2010

yestermir yesterdjur yesterday

den senaste veckan har jag gjort av med så mycket pengar som jag nästan aldrig gjort i hela mitt liv. men jag köpte peace and love biljetten nyss. jag brukar alltid få beslutsångest när jag ska köpa något stort (eller litet också för den delen) men jag vet inte. jag känner inte av den nu. jag känner mig bara så himla glad. för om exakt en månad är jag i borlänge och det hade aldrig kunnat kännas bättre.

torsdag 27 maj 2010

sponsored by destiny

inom loppet av ungefär 10 sekunder gav angelica mig ännu en skada (borrade in sin nagel i min hand) med blod som resultat samtidigt som hon slet sönder min tröja.
jag tror alldeles för sena pluggkvällar i slutet av en termin har sådan inverkan på vissa personer.

men imorgon blir det ju trevligt iallafall.

onsdag 26 maj 2010

everyday is just the same


hej

istället för kategorier som dagens outfit och dagens låt borde jag ha en dagens foki och dagens skada.

isåfall skulle dagens foki vara den här meningen: "ibland så tröttnar man på vanlig restaurangmat, och man vill bara äta en mumsig hamburgare med extra mycket dressing ;)"

ja för vanlig restaurangmat kan ju bli så himla uttjatat.

och dagens skada borde vara mitt monsterskrapsår på knät
jag gjorde aldrig illa mig när jag spelade fotboll men nu när jag har slutat så går det inte en dag utan att jag gör illa mig på något sätt. borde kunna träna upp min koordination på annat sätt. kan man ens träna bort klumpighet?

topp fem på skador jag haft på senaste tiden (utan inbördes ordning):
bula i huvudet efter att jag slog huvudet i en dörrkarm
fett sår på knät efter skateramling
blåmärke på armen efter blodprov
slashat lillfinger efter dålig balans
sår över hela armarna pga eksem eller något annat oförklarligt

tack stina!!

tisdag 25 maj 2010

välkommen till verkligenheten

alltså eftersom att jag är tekniskt efterbliven behöver jag hjälp. jag vill att bilderna som jag lägger in ska bli stora. och inte blogger-stora. utan jättestora. eller ja inte jätte, men ganska. hur gör man??? tacksam för svar.

(obs att jag läser webdesign i skolan men har inte lärt mig nåt om html-koder obs)

mahishaasuramardine stotram

min materiella lycka är ganska hög nu. min fina nya första systemkamera sitter nu här bredvid mig!!!
vad tajmat att det är kanske världshistoriens dåligaste väder ute just idag då.

måndag 24 maj 2010

the kids don't stand a chance

jag är inte någon person som vill hänga ut någon annan person men om vi säger såhär: en tjej ursprungligen från thailand med en rosa populär blogg som bor i min stad. okej.

jag tror att det är min egen avundsjukhet som talar men jag vill bara undra ett par saker
1. går inte hon på minerva?
2. har inte hon jättemycket pengar?
3. varför får inte jag åka till tokyo och new york och bangkok?

ettan och tvåan är angående macbook pro:en hennes mamma gav henne i present. jag vill också ha en macbook pro av ingen särskild anledning bara som present av min mamma. speciellt när jag redan har en mac.

jag vill också vara sådär framgångsrik och tjäna sådär mycket pengar och få göra roliga saker för att bara skriva om mitt liv. vissa har det ju tur alltså. eller så kanske det är skicklighet.

jag vill bara lägga till en liten sak jag såg nu. på frågan om: hur äter ni er vattenmelon? svarar "jennifer" såhär i en kommentar: "jag delar upp min vattenmelon och äter med munnen, typ! intressant sätt du äter :)"

bra att man äter typ med munnen iallafall.

söndag 23 maj 2010

a young summer's youth

jag har sagt det förut och jag säger det igen. ibland är det sämst att inte vara tjugo i den här staden.

annars så är det helt sjukt ovanligt mycket som händer nu. utomhusfester, kulturnatta, brännbollsyran och täfteåfestivalen. det roliga vill aldrig ta slut och allting känns som en enda stor festival.

torsdag 20 maj 2010

smärtan av att ha ett tråkigt liv

värmen och tristessen gör mig koko.

brb när det är vinter nu ska jag söka jobb

tisdag 18 maj 2010

777




hur kul är det

jävla skit. i förrgår skulle jag vara bra och spika upp en hylla ovanför min säng. tror ni inte då att fanskapet trillade ner imorse. om jag hade haft sovit en halvtimme längre hade jag fått den i huvudet och dött.

måndag 17 maj 2010

solstickepojken han ler

jag är så jätteless på att läsa klassiker och engelskaböcker. har tre böcker som jag köpte i vintras på bokrean som bara väntar på att få bli lästa. snart. med solen i ögonen och fötterna i gräs och med surrande myggor ska de nog allt bli lästa.

äh. förresten hatar jag matte b.

söndag 16 maj 2010

söndag

roligaste och längsta helgen som nästan nästan kändes som sommarlov. måste berätta om den även fast det är drygt för att jag försöker med alla medel försöka undvika att skriva om den tråkigaste engelskaboken jag någonsin läst. iallafall.

i onsdags tog jag och angelica cykeln (surprise) till marieberg där vi hängde hos marja med henne och irma. åt glass och popcorn och kakor. sen cyklade vi alla 570 km hem igen.
dagen efter spenderades hos sara med isa, angelica och veronica. vi spelade spel inomhus och utanför var det det värsta regn och åskovädret på länge.
i fredags så hamnade vi efter en lååååång cykeltur (om man bor i röbäck är man van) tillslut på en fet gårdsfest på ålidhem. dj:båset låg bakom ett soprum och dansgolvet på en föredetta gräsmatta som mer var en leråker. det var folk på taken, i trapphusen, på cykelvägarna. överallt. sjukt roligt var det iallafall.
igår firade vi matilda (som fyllde arton i onsdags!!!!) med middag och vattenpipa på balkongen som fortsattes med godis och en promenad i en sommarvarm lördagsstad och som sedan slutade på en parkbänk på torget.
nu verkar det bara om om jag levt på kvällarna men jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjort på dagarna. inte så värst mycket. klagat över värmen (som jag lovat mig själv att inte göra efter en lång kall vinter men är ju tvungen som den pessimist jag är), klagat över regnet, suttit ute och pluggat, och städat. mm roligt. men nödvändigt.

alltså jag måste påminna mig själv om att inte skriva tråkiga inlägg. jag vill inte göra det men det är som att jag är tvungen. jag är inte så bra på att vara rolig och poetisk när det behövs.
mitt vardagsliv går som inte att skoja till så mycket. ska skaffa ett skojigare liv. fast nu låter det som att jag har ett tråkigt liv men det har jag inte. bara ibland. nej nu ska jag duscha bort spik och solsvetten. på återseende. hejdå.

tisdag 11 maj 2010

i never said i was brave

nu känns det som att en stor sten har släppts från mitt bröst. historia b kursen är slut. puh. som jag har väntat efter den stunden jag genomfört min redovisning! och nu är det gjort och jag skiter fullständigt i hur det gick. jag dog iallafall inte.

en annan sak är att klara (med sin skarpa cs-hjärna) har kommit på flera nya sysselsättningar till mig! tack gumman! en av dem är musikcirkeln ~ den alternativa bokcirkeln.

ännu en sak är att ni borde gå in på mitt företags blogg http://www.watchup.blogg.se/ och kika på våra klockor. (snälla köp en och sponsra oss, snart är det försent!)

måndag 10 maj 2010

lördag 8 maj 2010

visst känns det fint att va vid liv

vet ni vad det är för dag idag? det är exakt tio år sedan håkan hellström släppte sin första singel.
tänk om han hade hittat det där bortglömda kuvertet med pengarna han betalade sin första demoinspelning för. tänk om han hade använt upp pengarna till att överleva som fattig student. tänk om han gjort det. då skulle kanske världen ha varit en lite tråkigare värld och många människor skulle inte vara de de är idag.

och jag klippte nyss sönder de svarta jeansen jag köpte till min första håkankonsert för fyra år sedan.

torsdag 6 maj 2010

onsdag 5 maj 2010

these are the days

nog för att jag är väldigt väldigt klumpig men så mycket som jag har gjort illa mig på sista tiden. stukat lillfinger och fått blåmärken och skrapsår orsakat av ren dumhet. ett skärsår i fingret gjort i rena stressen. en bula och ett sår i pannan när jag slog huvudet i en dörrkarm av trötthet och så ett sår över armbågen som jag inte ens vet hur det har blivit.

är så stört tårtmätt nu så att jag har blivit tvungen att knäppa upp byxorna. "ok".

förresten måste jag be om hjälp med en sak. jag har inte hittat någon hobby än (ja förutom sk8en då men det är ju lite sporadiskt) så! kom med förslag om vad jag kan hitta på om kvällarna så att jag slipper sitta vid tetris eller spela guitar hero. öppen för alla förslag!!!

söndag 2 maj 2010