måndag 26 april 2010

still the kids



















i fredags var jag på lady gaga fest som ägde men det blev dessvärre inga bilder.
inga bilder blev det heller i lördagskväll som förövrigt var världens mest impulsiva. klockan 22 satt jag fortfarande och hade ingen aning om vad jag skulle ta mig till men det slutade med att jag och angelica i tron om att vi bara skulle bara chilla på sandbacka cyklade ända upp till ersboda på fest. två mil tur och retur.
och i söndags var jag på skivmässa! dock inte att rekommendera då man har noll pengar men kikade på några som kanske får följa med hem i framtiden.

tisdag 20 april 2010

it's all the streets you crossed, not so long ago




en glad nyhet

jag har väntat på den här stunden en festival släpper ett band och jag bara sitter och gapar som reaktion. och nu händer det! inte för att det är världens unikaste bokningar kanske MEN JAG SKA SE SLAGSMÅLSKLUBBEN OCH JOHNOSSI PÅ KAJEN I UMEÅ!!!
fett stort. sen när hände det något stort värt musikaliskt sommartid här senast? kent för åtta år sedan kanske???

söndag 18 april 2010

torsdag 15 april 2010

vulkanaska

eftersom att det börjar bli vår känner jag att jag måste byta lite attityd på den här bloggen, ingen blir ju gladare av att läsa en svart deppblogg. vet inte än hur jag ska göra eftersom att jag är sämst på allt med teknik och design och grejer (haha gick ju bra med positiviteten) men något ska jag göra. jag kanske ska variera mig med att skriva lite glada saker med. och nu när jag inte spelar fotboll längre har jag mer fritid =mer datasittande=mer blogginlägg tills jag hittar en hobby.

och eftersom att jag typ har genomgått en personlighetsförändring på sistone kan ni få en spellista med den musiken jag lyssnar på just nu.

http://open.spotify.com/user/someonesomewhere/playlist/1weOmshokMV3XNQddLd3Lx

arg vecka

i veckan har jag varit jättearg på lite allt möjligt:
- matilda och hennes irmahund som är hermafrodit och ser ut som en apa i ansiktet
- mig själv som skjuter fram allting
- historiaredovisningen nästa vecka
- min dator som gick sönder men sen blev jag glad igen för den blev lagad
- angelica som glömde min mattebok som hon skulle låna på skolan när vi hade åkt en bit påväg hem och sen var tvungna att cykla tillbaka
- på att jag brände mig tre gånger igår; en gång på foten, en gång på tungan och en gång på hälarna för att angelica tvingade mig att värma fötterna mot ugnsluckan
- för att jag hade så obegripligt ont i ena smalbenet igår, kändes som att jag hade växtvärk gånger tusen och att jag skulle få världens längsta vänsterben om det inte slutade göra ont
- att min pappa som är i slovenien och ska komma hem imorgon inte kan det för att alla flyg är inställda för vulkanutbrottet

det har varit världens längsta vecka och jag måste verkligen skaffa mig en hobby.

torsdag 8 april 2010

påminnelser

- sluta älta och sluta planera (fast vissa saker måste jag börja planera annars kommer det här gå åt helvete)
- sluta vara rädd för nya människor
- sluta trotsa solskyddsfaktor (att flagna i ansiktet i april utan att ha varit på utlandssemester är väl inte så bra, va?)
- sluta vara så himla rädd för allt

ps. haft världens bästa påsklov!!!